Zap Mak Mak

ZAP mak mak holder til på Peter Bangs vej 108 på Frederiksberg, vi åbnede forretningen i marts 2018.

Hos ZAP mak mak elsker vi at lave mad, og hvis Thai mad laves med passion og høj kvalitet, så er Thai mad meget lækkert, heraf kommer navnet ZAP mak mak, som betyder ”meget lækkert”.

Når du handler hos ZAP mak mak, kan du være sikker på, at maden er frisklavet, og at vi altid gør vores bedste for, at du kan få en meget lækker spiseoplevelse. Vi vil gerne give vores kunder en mulighed for at drømme sig til Thailand og smage de traditionelle Thailandske retter, som var de i Thailand.Vi har udelukkende thai-personale i køkkenet. Dygtige kokke som ved, hvordan maden skal se ud, og hvordan den skal smage.

Vores mad er autentisk, og nogle retter vil være tilsat chili og karry, som gør at de kan være stærke. Disse retter er markeret med chili i vores menukort. Husk at nævne, hvis du ønsker din mad mildere eller stærkere.

Vi er meget stolte af vores ry for at levere velsmagende thailandsk mad og de fantastisk feedback vi har modtaget fra mange af jer. Vi vil gerne takke vores kunder for dette, og ønske jer alle en fortsat lækker Thai take away oplevelse fra ZAP mak mak.